top of page
Sök
  • Skribentens bildGothia

TÄVLING: Börja det nya året med ett renare hem!
Då var det tävlingsdags igen! Vi på Gothia försöker ständigt engagera våra följare och redan befintliga kunder till att växa med oss. Vi strävar ständigt efter att sprida vårt varumärke och vad vi faktiskt står för. Våra två viktigaste ledord är kvalitet och kommunikation. Det speglas tydligt i vår verksamhet där vi har korta och enkla vägar till en bra dialog med våra kunder och kollegor. På så sätt håller man alla parter informerade och framförallt nöjda.

Kvalitet är också en hög prioritet för oss då vi i dagsläget konkurrerar med över 350 bolag inom branschen. Vi ser därför till att leverera vid varje tillfälle och att försöka göra det lilla extra för att få nöjda och glada kunder. Genom att utstråla professionalism så känner sig kollegor mer engagerade i sitt yrke och kunder mer trygga i att anlita oss.


Vi vill därför idag låta dig som följare få chansen att uppleva detta och att få börja det nya året med ett rent och fräscht hem. Allt för bästa möjliga start på 2020, med allt vad det innebär. Låt oss göra det vi gör bäst så att du kan fokusera på dina nyårslöften när energin och motivationen är på topp.Men hur är jag med och tävlar? Nedan följer instruktioner om hur du deltar.


1. Bjud in 3 st vänner att följa vår Facebook-sida (dela inte detta inlägg).

2. Gilla Facebook-inlägget och följ Gothia Specialservice ABs Facebook-sida.

3. Kommentera ”Renare 2020” i inlägget på Facebook.

4. Snyggt! Nu är du med och tävlar!


Då är du med och tävlar om en Hemservice (hemstädning) värde 1225 kr. Det innebär ett städtillfälle på totalt 3 timmar, där vi utför städningen enligt vår standard och kvalité. En checklista på vad som utförs bifogas till vinnaren. Villkor kring vinsten hittar ni nedan.* Åldersgränsen är 18 år för att delta och avgörs genom slumpmässig lottning. Vid eventuell vinst kontaktas du som deltagare för bekräftelse samt kontaktuppgifter för leverans av tjänsten. Vinnaren presenteras på Facebook den 27/12 2019, när tävling avslutats. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.


Fortsätt att följa vår sida för fler tävlingar, roliga tips och nyheter! Lycka till!


/ Teamet på Gothia

*Gothia Specialservice (GSS) förbehåller sig rätten att avböja utförande av arbete vid extrema omständigheter. Under detta klassas objekt som direkt är en farlig/skadlig arbetsmiljö, kräver sanering eller är skadat. Åldersgräns på 18 år tillämpas för att delta och kommer att kontrolleras i form av ID-handling innan arbetet utförs. Objekt i fråga skall besiktas okulärt av GSS i samråd med vinnare av tävlingen innan arbete påbörjas. Rätt till att delta i någon annans namn är inte möjligt. Innan arbete påbörjas signeras även dokument ”Allmänna villkor för extra arbeten” av vinnare samt GSS. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren (som bör utebli pga belopp lägre än 3% av prisbasbelopp 2019). Kontakta GSS för frågor eller oklarheter kring villkor i tävlingen.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page