top of page
Sök
  • Skribentens bildGothia

TÄVLING: Rosa bandet och Gothia Specialservice mot bröstcancer!

Att cancer drabbar ca en av tre är inget ovanligt. Att dessutom samtliga nära och kära indirekt drabbas, är inte heller ovanligt. Men bara för att det inte är ovanligt betyder det inte att det är okej och att vi bara skall se på och hoppas på minsta möjliga effekt. Snarare tvärtom. Vi måste ständigt kämpa, utvecklas och jobba mot cancers framfart.Cancer är för vissa ett något tabubelagt ämne att prata om, framförallt när det inte drabbat en själv i någon form. Det är den sjukdom som man helt enkelt får acceptera och ta konsekvenserna för, ifall man blir drabbad. Man hanterar den helt enkelt när och om den väl är framme. Men vad kan man göra för att istället bromsa cancerns framfart och undvika att bli drabbad?


I oktober månad varje år pågår numera Rosa-Bandet kampanjen i syfte om att samla in pengar till att sprida kunskap om cancer och att förebygga den i form av forskning. Rosa-bandet är mer specifikt riktad mot bröstcancer och symboliseras därför av ett rosa band. Genom företag, föreningar och privatpersoner har Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj samlat ihop imponerande 843 miljoner kronor hittills. Gothia Specialservice deltar därför aktivt som reklam för att sprida vidare ordet. Man kan donera engångs belopp eller månadsvis till Cancerfonden. Man kan även köpa Rosa-bandet och bära på bröstet som våra kära kollegor gör under oktober månad.Vi vill därför uppmuntra alla som läser detta inlägg till att bidra, även om det bara är så lite som ett rosa band på din jackas framsida. Alla insatser räknas och vi har därför valt att även lotta ut en helt ny Nilfisk dammsugare till våra kära kunder och läsare av detta inlägg. Dammsugaren har självklart, i samband med kampanjen, en rosa detalj i designen som en symbol på att du är med i kampen mot cancer. En liten del av dammsugarens kostnad går oavkortat till Cancerfonden.


Men hur är jag med och tävlar? Nedan följer instruktioner om hur du deltar.


1. Gilla detta inlägg och Tagga 3 vänner i kommentarsfältet nedan.

2. Gilla och Följ Gothia Specialservice ABs facebook-sida.


Då är du med och tävlar om en sprillans ny Nilfisk dammsugare, värde 2 995 kr och utrustad med HEPA filter. Genom att kommentera deltar endast du i tävlingen, inte namnen du har kommenterat. Vill dina vänner delta måste de också kommentera själva och tagga tre utav sina vänner på FB. Åldersgränsen är 18 år för att delta och avgörs genom slumpmässig lottning. Vid eventuell vinst kontaktas du som deltagare för bekräftelse samt kontaktuppgifter för leverans av dammsugaren.


Tävlingen avslutas 30/10 2019. Vinnaren utses och kontaktas 1/11 2019.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page