top of page
Sök
  • Skribentens bildGothia

Vilka är vi på Gothia?

Gothia är idag ett lokalt familjeägt serviceföretag inom faciliteter som har sin grundpelare inom lokalvård och hygienteknik. Under vår resa som startade 2009 har vi utvecklat verksamheten till att hitta de bästa lösningarna till våra kunder. Därav föddes även vårt motto ”Ett vinnande samarbete”. Vår erfarenhet sträcker sig dock längre bakåt i tiden där vi varit med i branschen sedan 1995.Vi finns idag på flera orter och sträcker oss från Uddevallas kust, bort till Borås och vidare ner till de plattare landskapen i Halmstad. Vi utgår dock från Göteborg, där vår största del av verksamheten håller till och kontoret har sitt säte. Vi bjuder alltid våra kunder, leverantörer och personal på stans bästa, italienska kaffe, om man har vägarna förbi.


Vi på Gothia strävar alltid efter att leverera bästa möjliga kvalité och enklaste lösningen för våra kära kunder. Det skall inte behöva vara krångligt att komma till skott, oavsett vad ärendet gäller. Behöver du få rena fräscha lokaler och fönster så hjälper vi till. Men du kanske också behöver måla om en vägg och frakta bort lite äldre möbler? Oavsett behovet strävar vi alltid att vara i framkant med effektiva och enkla lösningar.


Vi lägger stor vikt på kommunikation och öppen dialog inom företaget. Det är något vi tidigt implementerar med både våra anställda och våra kunder. Man skall inte behöva ringa ett växelnummer, för att stå i kö och bli omkopplad till tre olika personer, för att genomföra justeringar. Ett samtal, en kontakt, alltid anträffbar och framför allt, lösningsmedvetenhet. Börjar toalettpappret ta slut? Ring, så löser vi det omgående. Dock är målet att vi i god tid informerat dig om detta, innan du ens behöver ringa oss för påfyllning. Så tänker vi, ett steg före!


Men hur uppnår man god service och bra resultat i en så pass konkurrenskraftig bransch? Nyckeln är att lyssna på behovet. Genom att lära och utbilda vår personal så kan vi skapa en bra relation med våra kunder. Det bidrar också till en bättre arbetsmiljö för vår personal, som i sin tur sprider sig till kund. Det skall vara roligt att komma till jobbet och representera företaget man kommer ifrån. Just därför satsar vi mycket på mångfald med bra villkor för vår personal. Det resulterar i en bra gemenskap och ett gäng man vill bli en del utav.
Teamet på Gothia utgör en handfull glada medarbetare som arbetar på en nära nivå med både kunder och sin respektive arbetsledare/kollegor. Vi bedriver bolaget genom att leda, inte att agera chefer. På så sätt får man ett fungerande samarbete, inkluderat ledningen som är en del utav den operativa verksamheten ute på fältet.


Vi är som sagt ett familjeägt företag och sätter självklart våra mål och ambitioner därefter. Vi strävar ständigt efter långsiktighet på marknaden och bygger långsamt för en stabil framtid för kommande generationer. Det kan vara svårt att relatera om man själv inte varit i sitsen men glöden för ett bra resultat hos våra kunder, med en friktionsfri verksamhet blir en avgörande faktor till varför våra kunder väljer oss som serviceleverantör. Vi tar ödmjukt tag i svåra uppgifter och ger alltid 110%.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page