Om Oss på Gothia

Kundkontakt och kommunikation

Vi menar och tror att minimala beslutsvägar leder till en rak och enkel kommunikation mellan alla inblandade parter, därför deltar ledningen själva i verksamheten.

Flexibla och tillmötesgående

Gothia Specialservice företagsfilosofi är att vara lyhörda och flexibla. Vi försöker alltid att se helheten i våra kunders behov och presenterar därför en lösning för mer än bara det enstaka behovet.   

Ett självklart (miljö)val

En god arbetsmiljö är i samklang med företagets intressen, eftersom det gör att vår viktigaste resurs, personalen, trivs och fungerar väl i sitt arbete. Företaget arbetar även aktivt i miljöfrågor och använder i största möjliga mån miljömärkt utrustning och produkter.

Försäkring och Garanti

Vår företagsledning tummar aldrig på kvalité och förtroende. Därför erbjuder vi alla våra kunder
en garanti på att servicen alltid skall vara 100% tillfredsställande. Vi ingår även i ett avtal med TryggHansa som ger dig som kund stor trygghet i att anlita oss. 

MILJÖ I FOKUS
Gothia Specialservice AB ska verka för ett långsiktigt och uthålligt samhälle med en hög standard för minsta möjliga påverkan på människa och miljö.

HUVUDKONTOR
Marieholmsgatan 10 B, 415 02 Göteborg

031-711 16 00
info@gothiass.se

NYHETER
Längst upp till höger eller Här, hittar du vår Blogg med nyheter, erbjudanden, tävlingar och annan nyttig information för dig som vill veta mer om vår verksamhet.

SOCIALA KANALER

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

© 2018 av Gothia Specialservice AB
Alla rättigheter förbehållna